Nopea päätös suoraan omasta konttoristasi

Handelsbankenissa kaikki asuntolainapäätökset tehdään lähellä asiakasta, paikallisessa konttorissa. Paikallisuus tarkoittaa parempia ja nopeampia päätöksiä sekä alueen asuntomarkkinoiden hyvää tuntemusta. Konttori on pankkitoiminnan keskus. Tapaat päätöksentekijän, et sanansaattajaa.


Saat oman yhteyshenkilön ja suoran puhelinnumeron

Pitkäaikaisen asiakassuhteen syntyminen edellyttää, että sinä tunnet meidät ja me sinut. Oma yhteyshenkilösi kuuntelee tarkalla korvalla, millaisia palveluja tarvitset. Voit olla varma siitä, että saat häneltä tarkoituksenmukaiset ratkaisut, jotka kestävät aikaa. Haluamme pitää rahoistasi hyvää huolta, joten aggressiivinen riskinotto ei ole meitä varten. Liiketoimintamme perustuu pitkäjänteisyyteen. Samaa periaatetta sovellamme myös sinun pankkipalveluihisi, olipa kyseessä sitten perintöomaisuuden sijoittaminen tai asuntolainasi.

Haaveissa asunto ulkomailta tai sijoitusasunto?

Handelsbanken on Pohjoismaiden kansainvälisin pankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Asiakkaanamme saat käyttöösi koko Handelsbanken-konsernin asiantuntemuksen ja laajan kansainväli­sen verkoston, josta on hyötyä, kun suunnittelet kakkosasunnon hankkimista ulkomailta. Kun harkitset sijoitusasuntoa, varaa aika tapaamiseen ja tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa eri vaihtoehdoista sijoitusasunnon rahoittamiseksi.

Lue lisää sijoitusasunnosta

Hyvä palvelu on toimintamme kivijalka, trendi joka ei muutu

Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää. Jo vuosien ajan Handelsbanken on ollut laajan kansainvälisen asiakastyytyväi­syystutkimuksen (EPSI Rating) kärjessä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Vasta kun sinä olet tyytyväinen, voimme kutsua itseämme hyväksi pankiksi.

Olisiko Handelsbanken oikea pankki sinulle?

Tietoa asuntoluotoista (PDF)


Handelsbankenin kaikki lainat, joissa on asuntoluottopankin hyväksymä vakuus, kuten asunto-osake tai kiinnityspantti, myönnetään Handelsbanken Asuntoluottopankista. Handelsbanken Asuntoluottopankki on Ruotsissa toimivan Stadshypotek AB:n sivuliike. Stadshypotek AB on Handelsbankenin 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Tämä ei vaikuta asiakkuuteen, eli olet oman Handelsbanken-konttorisi asiakas myös asuntolaina-asioissa, ja sinulla on siellä oma yhteyshenkilö.

Lisätietoja Handelsbanken Asuntoluottopankista

Stadshypotek AB (ruotsiksi)

Stadshypotek AB (englanniksi)


Korko

Kannattaako lainalle ottaa kiinteä vai useammin vaihtuva korko? Yhteyshenkilösi auttaa valitsemaan sopivan korkosidonnaisuuden lainallesi.

Asuntolainan korko

Vakuudet

Asunnon vakuusarvo on yleensä noin 70 % asunnon hinnasta. Vakuuskohteet ja niiden vakuusarvot käydään läpi yksityiskohtaisesti lainaneuvottelussa.

Asuntolainan korko

Laina-aika

Laina-aika mitoitetaan Handelsbankenissa aina sellaiseksi, että sinulla jää riittävästi rahaa myös muuhun elämiseen – ja säästämiseen.

Asuntolainan korko

Lainaturva

Lainaturvan avulla turvaat läheisillesi mahdollisuuden keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin. He voivat jatkaa elämäänsä ilman huolta sinun lainastasi siinä tapauksessa, ettet ole sitä itse enää maksamassa.

Asuntolainan korko

Pyydä asuntolainatarjous

Laske lainasi tarve

Back To Top