Turvaa lainasi takaisinmaksu

Kaikkia odottamattomia tapahtumia ei voi estää, mutta niihin voi varautua. Ennakoimalla voit varmistaa lainasi takaisinmaksun, jos taloutesi tulotaso laskee yllättävän kuolemantapauksen takia.


Lainaturvan avulla turvaat läheisillesi mahdollisuuden keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin. He voivat jatkaa elämäänsä ilman huolta lainasta, vaikka et olisi sitä itse enää maksamassa.

Lainaturvaa voit hyödyntää asuntolainojen ohella Handelsbankenin myöntämissä sijoituslainoissa, kulutusluotoissa sekä vakuuksien osalta takaajien turvana. 

Sinun hyötysi

  • Lainaturvan avulla lisäät läheistesi taloudellista turvaasi odottamattoman tilanteen varalle. Vakuutus on erityisen tarpeellinen silloin, kun perheessäsi on lapsia ja vastaat ison lainan takaisinmaksusta yksin tai puolisosi kanssa.
  • Voit hakea Lainaturvan sekä uuteen että jo olemassa olevaan Handelsbankenin lainaan.
  • Vakuutusturvan määrä vastaa aina sovittua prosenttiosuutta jäljellä olevan lainan määrästä. Maksat vakuutusmaksua vain sen lainamäärän perusteella, joka sinulla on kullakin hetkellä vakuutettuna.
  • Korvaus maksetaan kuolemantapauksessa; erilaisia turvalajeja, korvausluokkia tai lisävakuutuksia ei ehdoissamme ole.
  • Kuukausimaksu veloitetaan e-laskuna tililtäsi lainanlyhennyksen yhteydessä tai muuna valitsemanasi ajankohtana.
  • Konttorissa henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa valitsemaan sopivan vakuutusturvan. Jos lainoihisi tehdään myöhemmin muutoksia, yhteyshenkilösi pitää huolen myös Lainaturvasi mahdollisista muutoksista.

Lainaturva korvaa

Lainaturva on henkivakuutus, jonka korvaus on tarkoitettu lainan takaisinmaksuun. Lainanottajan kuolemantapauksessa korvataan sovittu osuus jäljellä olevasta lainamäärästä.
Voit valita suurimman mahdollisen vakuutusturvan tai vakuuttaa vain osan lainastasi. Jos sinulla on useampi laina, voit vakuuttaa kunkin lainan haluamallasi laajuudella. Vaihtoehtoja on monia.

Lainaturvan ehdot (PDF)

Lainaturvan voit saada, kun

  • sinulla on Handelsbankenin myöntämää lainaa yli 20 000 euroa
  • olet 18-54-vuotias
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus
  • terveydentilasi on sellainen, että vakuutus voidaan myöntää.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.  

Vakuutuksen myöntää Handelsbanken Liv henkivakuutusyhtiö, joka on Handelsbanken –konsernin 100% omistama tytäryhtiö. Handelsbanken toimii henkivakuutusyhtiön asiamiehenä, jolla on oikeus välittää lainaturvavakuutuksia.

Pyydä asuntolainatarjous

Laske lainasi tarve

Back To Top